Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 30, 2011

Rupa Ada, Wang Pun Ada ... Untung, Memang Untung ...

Assalammualaikum...


Ish,ish,ish ... Glamer betul la budak ni kan ... Umur baru 16 tahun ... Satu dunia kenal dia .. Asalnye, dia cuma menyanyi kat You Tube jee .. Nasib dia sangat2 baik sebab selain dari muka yang kiut miut, dia jugak mempunyai suara yang agak gemersik ... ^_^


Nak tau aku cakap pasal sapa ? Sapa lagi kalau bukan budak niiii ...


|
|
|
|
|
|
|
V
V
v
v


Kaya dia niiii !! Ni petikan citer yang baru aku sempat baca dalam KOSMO! (Online) hari ni :

" NEVER SAY NEVER filem dokumentari sulung mengenai perjalanan hidup Justin Bieber telah diumumkan menjadi filem konsert paling laris di senarai pecah panggung Amerika Syarikat. Hasil kutipan filem tersebut telah berjaya mengalahkan kutipan yang diraih filem This Is It kepunyaan Micheal Jackson.

Sejak ditayangkan sebulan lalu iaitu pada 11 Februari, filem itu telah berjaya meraih kutipan sebanyak AS$72.2 juta (RM223 juta). Ia sekali gus menjadi rekod baru yang mana sebelumnya dipegang oleh filem Micheal Jackson yang meraih kutipan AS$72.1 (RM218.2 juta).

Meskipun telah berjaya mengalahkan rekod legenda muzik pop itu, Bieber tetap menyanjungi dan merendah diri dengan mengatakan Micheal Jackson tetap menjadi idola dan legenda muzik dunia.

"Terima kasih kepada peminat-peminat dan pihak yang terus menyokong Never Say Never (3D NSN3D) di seluruh dunia. Tetapi Jackson masih dan akan selalu menjadi Raja Pop," tulis Bieber dalam akaun Twitternya seperti mana yang dilaporkan Aceshowbiz.

Filem Jackson yang menampilkan dokumentari dirinya adalah ketika menjalani latihan dan sebuah persembahannya di London. Filem itu diedarkan pada tahun 2009 iaitu selepas Raja Pop itu mengejutkan dunia dengan kematiannya tragisnya itu. "

Haaa... Kalah tau Michael Jackson ... Kalau nak ikutkan, dia ni baru je setahun jagung, tapi auranye sangat2 luarbiasa ...

Tapi, oleh kerana dia masih muda, aku takut nanti dia akan hilang arah tujuan menjelang umurnye 20tahun kelak ... Takut jadi hancussss macam Britney Spear, Lindsay Lohan dan jugak McChaulay Culkin (Home Alone) ... Tengok gaya pun macam ada potensi ke arah itu je ni .. Tapi, ntahlah kan .. Manusia ni selalunye susah nak diduga .. Kita tunggu dan lihat je la yeee ...

W'salam...

Adiosss...

6 comments:

pwincess Lov3y dOv3y said...

biase la kak..
bila daa glamour camtu la..
jgn jadi cam senior2 dyer daa la...

TINA said...

Assalamualaikum

kakak minat justin ka?

Amy Syaquena said...

alamak awat amy tak tau erk , nie baru tau... suka lambat la amy nie huhuhU~

padlie said...

padlie baru je kenal die ni..
ketinggalan sungguh huuuhuhu

**::CIKNUURUL::** said...

oo,justin,.ingtkn ank melayu kite td,.hehe,.

AdiaLuze said...

pwincess Lov3y dOv3y : Artis Malaysia ni pun ssh nak jadi 'btul' apalagi la kat barat tu kan ... Huhuhu

TINA : W'salam ... Kadng2 suka la gak dngr lagu2 dier .. Tkde la fanatik sgt ...

Amy Syaquena : Hehehehe ... Tkpe .. Brita tak penting pun ... bacaan ringan je ni ...

padlie : Tkpe ... bkn leh kaya pun kalo kenal awal2 ... hikhikhik

**::CIKNUURUL::** : Kalau org kita, tktau la dh berlagak mcmana .. huhuhu

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu