Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, March 10, 2011

Andainya aku pergi dulu sebelummu ...

Assalammualaikum...

Malam tadi aku mengalami kesakitan kepala yang amat2 sangat... Bukan tak biasa..Dah selalu sangat aku sakit kepala macamtu semenjak dua menjak ni... Terniat gak nak gi check up..Tapi, takut plak nak dengar keputusan yang akan disampaikan oleh Tuan Doktor...Hmmm...

Hari tu aku cakap ngan laki aku, kalau aku sakit, jangan susah2 nak antar aku gi buat treatment.. Bukan sebab aku tak nak berusaha.. Tapi aku tak nak menyusahkan sesapa.. Kalau ajal aku dah sampai dulu, aku redha...Bukan nak cakap amal aku dah cukup sesangat sampai tak sabo nak 'pergi'.. Tapi...kalau dah ajal kan... Nak buat camner.. Amal kalau nak ikutkan, 1000 tahun hidup pun masih takkan cukup2 punya...

Tengah2 sakit tu, tetiba ke teringat lagu ni.....Layaaannnnn....

Andainya Aku Pergi Dulu - Alleycats

Andainya aku pergi dulu sebelummu
Janganlah kau bersedih hati
Andainya aku tiada lagi di sisimu
Janganlah kau memencil diri
Bayangkanlah masa-masa bahagia
Semasa engkau dan aku
Bermesra di langit biru
Di waktu kasih berpadu

Andainya engkau pergi dulu sebelumku
Mestikah aku hidup melara
Andainya engkau tiada lagi di sisiku
Mestikah aku kecewa

Ku percaya kau selalu di sisiku
Walaupun jasadmu tiada
Walau di mana kau berada
Kasihku takkan berubah

Di pohon cemara ku ukirkan kata cinta
Bulan tersenyum dan bersinar
Berguguran daun jatuh lembut ke rambutmu
Meraikan suasana indah
Di sini ku berjanji disaksi rembulan
Andainya ku pergi dulu
Jikalau ku pergi dulu
Ku nantimu di pintu syurga



Lirik Ehsan : SINI

Tu la pompuan... Suka sangat pikir macam2 kan.. Semua benda pun suka sangat pikir jauh sesangat... Tu baru sakit kepala..Belum sakit yang lain2 lagi... Ish,ish,ish...

W'salam...

Adiosss...


4 comments:

PUANSTOBERI said...

wes, pi la check. tak bley guna term taknak susahkan sesapa tu, sbb kalo sakit berpanjangan terpaksa jugak nati susahkan org nak jaga kita kat spital bagai. dari susahkan org lagi teruk kemudian ari, baik skang ko pi check dulu.
tk suma sakit tu trus ke ajal pegi nyer...

peaceeee... :D

AdiaLuze said...

PUANSTOBERI : Mekasih diatas nasihat yg diberikan Puan Stoberi.. ^_^

cik nurussalwa said...

setuju dgn puanstoberi.. p la check ye..

AdiaLuze said...

cik nurussalwa : Mmmm..nantila.. akan ku cuba usahakan... mekasih caring kengkawan !! ;)

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu