Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, March 12, 2011

Doa Buat Orang Kasih...

Assalammualaikum...


Salam hari MINGGU lagi kengkawan !!!


Sabtu datang lagi bersama agendanye yang tersendiri... Apa agaknye yeee..Hmmm...


Apa2pun, dipagi yang tak berapa nak hening dah ni, aku nak kongsi ngan koraang ilmu pengasih...HAaa..ni ilmu bukan setakat ilmu, ini ilmu yang berdasarkan ayat Al-Quran...Marilah kita manfaatkan bersama2... 









Caranya: 

Setiap kali bertemu atau bersua dengan kekasih atau suami anda, bacalah kedua ayat ini. 

Untuk mendapatkan kesan yang baik, hendaklah diamalkan selalu membaca dihadapannya. Tidak perlu membaca dengan kuat, memadailah dengan hanya membaca di dalam hati. Dihembus perlahan kearah mukanya. Selain itu, agar dikasihi masyarakat, bacalah kedua2 ayat ini setiap kali lepas solat sebanyak 3 kali. 


Ilmu ni orang kata kalau dikongsi besar manfaatnye.. Tapi kalau setakat amalkan doa ni je tapi solat tak jaga dan amalan2 yang lain terabai, sendiri mau ingat la yeee ....

Apa2pun, marilah kita utamakan kasih pada yang Maha Esa terlebih dahulu sebelum kita sibuk2 nak menagih kasih sesama manusia..Sebabnye, samada anda mau percaya atau tidak, kasih sesama manusia ni, belum tentu akhir ceritanye, TAPI, kasih Allah ni, kekal selamanye... Subhanallah...

W'salam...

Adiosss...




3 comments:

deeya said...

thank you for sharing :)

p/s : pontian kat rambah .. jom jumpe makan pizza nak ^^

ardinihumaira said...

sama2 kita amalkan, InsyaAllah

AdiaLuze said...

deeya : Ooo... Rambah... Insyallah...Ada rezki kita jumpa la ye..

ardinihumaira : Insyallah...Amin...

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu