Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 9, 2011

Suka, Aku SUKAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!

Assalammualaikum...

Aku nak beli rumah !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Seronoknye bila dengar kat radio tadi, untuk rumah pertama bagi mereka2 yang bergaji 3k kebawah, layak untuk dapat pinjaman perumahan 100% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wowwwwww !!!! Sukanya !!! Ini barulah dinamakan membantu rakyat yang kesusahan.... Hehehe...

Hmmmm... Okey...Ni kena survey2 rumah ni... Nak beli kat mana ye ??? Nak beli teres ke apartment ?? Hmmmm... Nanti la aku pikirkan... Hmmmm...

W'salam...

Adiosss...


7 comments:

sahromnasrudin said...

untung kan..dpt loan 100%..mcm belim kereta plak..rumah adalah aset terbaik..takde susut nilai

Amy Syaquena said...

Beli teres la yunk baru puas hati sikit...

AdiaLuze said...

sahromnasrudin : Betul tu...Jom beli !! ^_^

Amy Syaquena : Sekarang ni dok 2 org nak beli teres cam besar sgt la plak..Lagipun, tak larat nak mengemas...Hehehe..

My Aisy said...

mari survey umah...best2...dan mari menambah aset...best kan klu dah de umah sendiri...

AdiaLuze said...

My Aisy : Tula.. Sekarang ni pikir sampai bila la nak menyewa kan...

Hidayah said...

teres setingkat ok apa..takdela besar sgt nak jaga..lagi pun bukan selamanya berdua kannnnn.....best tau ada umah sendiri hehehehe

AdiaLuze said...

Hidayah : Ni kena berdiskusi ngan Incik Abe dulu...Pikir best la ni yg xcited nak beli gak...Huhuhu

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu