Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 23, 2011

Giveaway BCSH 3rd Anniversary

Assalammualaikum...

Bagi memulakan hari RABU yang indah ini, aku nak join satu GA yang diinvite oleh tuan punya blog sendiri. Kalau korang nak join, klik je banner kat bawah ni.Kalau tak nak join, tapi nak tengok2 blog dier pun leh klik kat banner bawah ni jugak ..  . (gambo pinjam dari tuan punya blog ... hehehe )




Kali pertama aku menjejakkan kaki ke dalam blog Cik Adik ni, aku dah berkenan. Sebabnya ? Senang nak upload dan 'suasana' blog yang simple dan kemas .. Kalau boleh, aku pun nak gak wat blog camni .. Hehehe .

Oklah .. Untuk GA kali ni aku nak tag LULU

Pada yang tak ditag tu, klik je banner tu untuk join sama kay !!! ^_^

GUD LUCK to me and also to all of you !!!!

W'salam...

Adiosss...

 

4 comments:

syufaa said...

tenkiuu join GA syufaaa! gudluckk tau.. ^_^

sahromnasrudin said...

selamat berjaya ye..semoga kejayaan berada dalam genggaman sdri

Ina said...

gud luck dear.

Lulu caldina said...

TQ atas ingatan *wink

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu