Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, March 10, 2011

Kepada Pemenang2, Diharap Bersabar La Yeee...

Assalammualaikum...

Salam hari KHAMIS korang semua !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Selesai sudah pengumuman para pemenang GA aku... 5 orang pemenang telah dipilih sendiri oleh aku dah teman2 tanpa bantuan Mr. Random dot org....Heh...Jenuh la jugak aku nak gunting 201 nama pserta2 GA aku yang best2 blaka tu sebelum cabutan boleh dibuat..Huhuhuu...

Alamat dan segala butiran2 diri telah pun aku perolehi.. Kepada mereka2 yang dah menang tu, aku harap, bawak2 la bersabar ye.. Minggu ni aku tak berkesempatan nak mengepos semua hadiah korang tu...SORRY yeee  n____n'

Insyallah, by next week akan ku pos jua..... Sebelum pos, aku tangkap gambar untuk di uploadkan kedalam blog dan boleh la aku buktikan kebenaran kata2 aku bahasawanya hadiah2 telah selamat dipos...

Pepagi ni, nak pekena teh tarik TUDYA jap...Nak tau teh apa yang aku minum tu, klik je kat gambar kat bawah ni kay !!! Selamat bersarapan semua !!! ^_____=


W'salam...

Adiosss...



2 comments:

deeya said...

sila pos kan pizza boley ?? ^^

AdiaLuze said...

deeya : Bole.....bole tak bleh bla...Wakakkaa

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu