Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, March 11, 2011

Crita Beli Rumah Lagi...

Assalammualaikum...

Nak beli rumah, nak beli rumah... Rumah camne agaknye yang aku boleh dan mampu beli agaknye yeee..Hmmmm...

Kalau yang camni boleh ke ... ?



Atau yang ini... ?



Atau ini...?



Mungkinkah juga yang ini... ?



Errrkkk... Tapi semua yang diatas ni ada ke kat Malaysia ni ?? Ish,ish,ish... Kena survey lagi niiii....!!!

W'salam...

Adiosss...


6 comments:

b a m b a m ' s said...

wahhhhhh...tanah kat Malaysia pon lom tentu cukup kalau smua org nk beli umah cenggituh...hehehe

mamasuri said...

wei...peliknyer umah gitu..
confirm tak lulus nak bt kat mesia..
hehehe...

AdiaLuze said...

b a m b a m ' s : Wakakakaka...Ko ni...tak bagi sokongan betol laaa..huhuhu

mamasuri : HAhahahaha...Ha'ah la kan...

lovely.me said...

i pon nak beli rumah..tgh survey2 jugak ni....huhu....

AdiaLuze said...

lovely.me : Meh kita beli rumah beramai2...Hehehe

deeya said...

akak buatlah dulu rumah kat atas nie .. barulah Malaysia ade . hehe ~

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu