Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, March 24, 2011

Alhamdulillah ... Sampai Jugak 500 ... Hehehe ...

Assalammualaikum...

ALHAMDULILLAH ... Akhirnye, sampai gak follower aku ke angka 500 !!!!

Tetiba je aku rasa nak bagi hadiah !!!! Yeeeaaaaayyyy !!!!! Jadinye, kpada adik EyQa RizatuL , sila2 la emailkan alamat dan nombor tepon ye supaya memudahkan urusan penghantaran hadiah istimewa buat follower yang ke-500 ni!!!



Aku memang sengaja taknak mewar2kan kabo gembira ni sebab saje je nak bagi surprise !!!! Hehehehe .... 

W'salam...

Adiosss...

4 comments:

nur anis said...

cantik gambar saya dalam tu..^_^

pwincess Lov3y dOv3y said...

wah untungnyer dyer.:)
jelez nie.

AdiaLuze said...

nur anis : Bagus2 ... Kalo bkn kita nak puji, sapa lagi nak puji .. kan,kan,kan ..Hehehe

lina said...

AIda - tahniah....selamat berblog ekkk..semoga berjaya :)

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu