Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, March 14, 2011

SEGMEN :BEN ASHAARI SOAL CINTA

Assalammualaikum...


Rasa cam lama giler tak join segmen En.Ben ni...Jadinye, hari ni aku agak rajin nak join..Maka terhasillah entri ini... Kalau korang nak join, klik je banner di bawah ni..





Oleh kerana aku blogger PEREMPUAN maka inilah soalannya yang aku kena jawab..

LELAKI pilihan anda ? - Yang ada ciri2 cam Laki aku..Hehehe

Perlukah lelaki SEKSI ? Definasi SEKSI seorang lelaki bagi anda ? - Perlu..Pada aku lelaki seksi bila sesekali mereka menunjukkan sikap manja mereka..Tapi, SESEKALI ye..bukan SENTIASA...Huhuhu

LELAKI pastinya sanggup berkorban demi cinta .. Apakah anda rasa LELAKI hanya berkorban sebelum memiliki cinta anda ? Apa jadi selepas dah miliki cinta anda ? - Kebanyakkan lelaki hanya rela berkorban sebelum MEMILIKI..Bila dah depan mata suka take for granted... Tak semua, tapi ramailah yang camtu...Kalau ikut pemahaman aku, mungkin sebab, bila dah jadi 'milik' dia, dia rasa perampuan ni takkan ke mana dah..yela.. istri kan kena ikut ckap suaminye selagi ianye tak bertentangan dengan ajaran Islam... Ini yang buat mereka rasa secured dan tak berapa ghairah nak tunjuk apa2 pengorbanan yang bukan2 macam sebelum kawin...Huhuhu..

Pastinya anda tidak sanggup BERMADU bukan ? Kenapa ? - Bermadu ??? Kalau bercakap pasal realitinye, mana2 perempuan pun tak sanggup.. Tapi, daripada si suami tu ada perempuan simpanan, aku lebih rela dimadukan.. Memang pahit dan sakit, tapi, itu lebih baik dari biar suami kita bergelumang dengan dosa kannn... Lagipun, hidup ni tak lama mana pun...

Jika anda mengetahui pasangan anda punya teman wanita lain , apakah yang akan anda lakukan ? - Berdepan dengan dia dan 'wanita lain' tu, dah suruh dia buat pilihan masa tu jugak... Kalau agak2 tak sanggup nak terluka dengan lebih dasat lagi, berundur adalah jalan yang paling selamat...

LELAKI atau PEREMPUANkah mudah berlaku curang ? - Dua2... Kaedah pergaulan yang mankin luas pada zaman sekarang ni membolehkan samada lelaki atau perempuan untuk curang dengan lebih mudah... Yela..dengan adanye blog, FB, twitter...Kalau disalahgunakan, bukankah segala2nye menjadi jalan mudah untuk CURANG ?? Heh...

SETIA... pada pendapat anda , siapakah yang lebih setia pada cinta ? Apakah buktinya ??  - Of course jawapannya perempuan... Sebabnye, perempuan ni kalau dah sayang sangat memang akan jadi bodoh..Jangan marah yee.. Tapi, tengok jelah apa yang jadi sekarang ni..Kes2 pembuangan bayi yang semankin berleluasa.. Kes bunuh diri kerana cinta... Bukti ?? Rasanya cukuplah kalau aku cakap, biasanya, pada lelaki ni, 9 akalnye susah nak mengawal 1 nafsunye.. Pada mereka yang bernama lelaki normal, aku rasa, mereka tahu 1 nafsu mereka ni kalau dikhususkan merujuk kepada apa kan... =.=

Apakah anda seorang yang mudah cemburu ? - Mungkin tidak... Tapi jangan buat aku jumpa bukti2 yang mencurigakan..Akan aku siasat sampai kelubang cacing..Huhuhu

W'salam...

Adiosss...


13 comments:

Miss Ran said...

mstila org ade suami kan..msti cri2 suami hehe

Fyqa said...

hihi...

suka jwpan agak :)

Dekcik said...

piqa> aduyai ejaan 2 btol2 ckit..hahah..

akak> jawapan yg menarik..ppuan mane lah suke bermadu kan..

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen ben ashaari soal cinta;)

soal apisv2

mas.saari said...

macam2 pendapat tentang cinta
jom baca pendapat saya jugak!

pRiNCe said...

Prince dtg mlwat...entry yg bagus..:)...jom join contest kat blog prince..hadiah lumayan...n jmputla bce info mnarik tentg kecantikan tubuh badan...

Mamaleesya said...

salam satu cinta

http://diarialeesya.blogspot.com/

miss husna said...

kunjungan dari blog abg ben :)

iqin said...

nice answer,,

:)





www.storymoryiqin.blogspot.com

Diari-Selebriti-Mama said...

slmat bknalan.
singgah dari segmen BA n terus follow kamu ^^

cemburu bertempat :)

jom baca pendapat kls pula

http://mamaglamdiva.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html

Nour Akmal said...

suka3...!!!
salam kenal...

solo molo said...

macam-macam japawan ada...



salam ziarah dari segmen soal hati En Ben...

NiSha said...

salam singgah dari blog abg ben..
cool entri...
http://heandsheloves.blogspot.com
>NiSha<

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu