Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, March 27, 2011

Cam Sengal Betoooolll Laaaa !!!! $%&^$&^

Assalammualaikum...

Eeeiiiiiii !!!! Geramnyeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tengah syok2 berehat2 kat rumah tetiba je kena datang opis ... Esok nak meeting, hari ni baru sbuk nak repot itulah, nak repot inilah ... Macam baguuuussss jeeeee !!!!!

Tulah dianye bila suka buat keje last minit camni !!! WARRRRRGGGGHHHHH !!!!! Geram btol laaaa !!!! Dah lah OT takleh claim ! Nak suruh orang datang keje weekend ke, nak suruh orang stay back keja sampai tengah malam ke, ikut suka hati dier jeee !!! HUH !!!!

Ya Allah ... KAU kurniakanlah aku dengan kesabaran yang lebih tebal dari biasa dalam menghadapi orang2 sebegini ... Amiiinnn ...

P/S : Entri luahan perasaan yang aku buat dari opis sesambil siapkan repot untuk semua projek ... Nasib baik la jugak kami buat bertiga .. Kalau kena buat sorang2, kompom esok aku bagi surat resign !!! Waaaaaa !!!! T___T

W'salam...

Adiosss...

8 comments:

iLa suHaiLa said...

relax sis..nak buat cmner..redo j la..

AdiaLuze said...

iLa suHaiLa : Tgh redha la ni dik ... *_*

Gen Fujita said...

Mana boleh camtu. Kerja OT tapi takleh claim. Kerja gomen ke? Payah gak kadang-kadang kalau macam ni. Buat report la kalau dah bengang sangat.

cik nurussalwa said...

saya bace pun terasa tekanannye..
sabar2.. agak2 ta tahan sgt, benti je..
errrrr..
hehe~ gurau..
jgn tensen2 ye..

pwincess Lov3y dOv3y said...

jgn marah kak.
ty cpt tua kunk.ngee..

mamasuri said...

sabar ...nak wat camner kan..

Hawa said...

Ala...ciannyer...Akak plak ingat esok stand for Monday morning...so tak de la kalut nak g..

AdiaLuze said...

Gen Fujita : Keje private ... Ntahla napa takleh claim ... Itu yg tensen tuh ...

cik nurussalwa : Tu baru baca kan ... Nak benti .. Tunggu je la dpt keja lain dulu .. hehehe

pwincess Lov3y dOv3y : Eeehh ... Takmo la cepat tue .. ok,ok... Tak nak la marah2 lagi .. Huhuhu

mamasuri : Banyak dah bersabo ni sis ... Hmmm ...

Hawa : Sama la kita kak ... Ni pun Siva tepon baru saya tau ... Hehe

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu