Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, March 18, 2011

Panas, panas, panas ...

Assalammualaikum...

Panassssss ! Panassss !!!!!!




Korang nampak kan apa yang sikecil Suri Cruise tu tengah pegang ??? Aduyaaaiii... maknye pun, kot ye sayangkan anak, takkan nak belikan 'jajan' pun tak tengok2 dulu kan.. 

Harap2 ibu bapa yang kat Malaysia ni jangan ada plak terikut2 perangai diaorang ni.. Karang jadi lain payah la plak kan... Aku nak je tunjuk camne bentuk 'jajan' tu, tapi cam tak proper la plak kan.. Kalo korang nak tau, google la sendiri kay !!

P/S : Ya Allah !!! Pesal internet lembap giler ni !!!!!!!!!!!!!! Tensennyeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Adakah disebabkan Tsunami di Jepun ???? Waaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!! Dasatnyeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak suka ! Tak suka ! Tak suka !!!!

W'salam...

Adiosss...


4 comments:

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

hurmm...nasib non muslim kan!! ee!! tenet slow ekk?? okay jer kat sini..hehee!!

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

AdiaLuze said...

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ : Tu la pasal... Ha'ah...lembap giler.. nak memfollow org pun jenuh nak tunggu loading... Tu belum lagi nak komen yang ada cerification !! Sakit hati jeee ... ;P

Ina said...

maybe to them its funny.. bagi kita..ko mmg saja nak kena belasah kalau jual barang tu kat m'sia..he.he.

AdiaLuze said...

Ina : Iye.. Funny la sangat... Tula.. Kalau jial kat Malaysia, memang dah kena bakar kedai...Hehehe

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu