Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, March 14, 2011

Makan Kat Mana Yeee..

Assalammualaikum...


Hari minggu ni aku telah mengalami kemalasan untuk memasak..Lagipun, laki aku keja suka balik memalam..Bila balik rumah je, mesti dah makan...


Aku ni kalau takat nak makan sendiri, malas nak masak yang extravaganza sangat... Cukuplah goreng telur sebijik ngan kicap..Itupun dan sodap sesangat dah tuuu..Hehehe *pemalas betul bini orang ni kan..huhuhu*


Dalam kesibukan laki aku bekerja demi mencari rezeki yang halal, kami sempat la gak makan sama2...Ala...makan kat kedai mamak jeee...


Aku lupa nak amik gambo sebelum makan, jadi aku amik la gambo lepas makan...






Hahahahahaha...Jangan marah aaaa...Laki aku makan nasi briyani ayam..Aku makan nasi campur je sebab aku tak brapa gemor makan nasi yang berempah ni...Cepat muak...

Tengok2, dua2 makan tak habis.. Tapi, nak buat camne.. perut dah kenyang giler...huhuhuhu...Alaa...korang cam taktau kalau kat kedai mamak tu, nasi dia bubuh banyak mana kaannn...Cam nak melimpah pinggan...Hikhikhik...dan aku plak terlupa nak bgtau suh dia bubuh separuh je... Sadis...memang sadis...

W'salam...

Adiosss...


4 comments:

Miss Ran said...

hehe yang da bis pon nmpk sdp hehe

AdiaLuze said...

Miss Ran : Ni mesti tengok perut tgh lapo kan,kan,kan...Hehehe

cik teynteyn said...

sedapnye die mkn .. hehe ..

AdiaLuze said...

cik teynteyn : Memang sedap....Hikhikhk

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu