Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, March 17, 2011

Contest sweet couple yang paling cool n comel

Assalammualaikum...

Amboi..Rajinnye aku join GA hari ni .. Ngee ~

Takmo la cakap banyak.. Kalau korang nak join, klik je la banner nih :




Aku nak tepek gambo ni sebagai taruhan :




Kiut tak...? Hehehehe.. Gatal je kaaaannn... Gambo ni di amik masa kawan adik aku kawin.. Suka tengok pelamin dia, pelagi, kitaorang pun amik le gambo ala2 cam sanding... Hakhakhak ...

Aku nak tag :


Haaa kau !! Cukup 8 orang !! Yang tak ditag pun leh gak join.. Aku yakin, Cik Penganjur tak marah punye.. Hehehe

W'salam...

Adiosss...


4 comments:

b a m b a m ' s said...

akakkkkkk..saya SOLOOOOO macam mana nak join..buh pic ngan remy ishak boleh??haahhahahah

TINA said...

tq akak

Dekcik said...

hehe..so sweet lah kak..
thanks join..
gud luck..

Dekcik said...

keputusan tuk contest dekcik telah diumumkan..tq 4 join..

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu