Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 30, 2011

Selamat Hari Lahir SAYANG ...

Assalammualaikum...


Sebelum aku memulakan lontaran rasa hati dalam entri pertama hari ni, aku nak ucapkan :







Teristimewa buat suamiku yang TERCINTA yang menyambutnya hari ni ... 

SEMOGA HARI2 YANG MENDATANG MEMBAWA 1001 KEBAIKAN YANG DIREDHAI ALLAH .. AMIN ...

Okeh ! Cukup2 la tu yeee ... Macam la dia ada masa nak baca blog aku ni ... Heh ... 

Malam tadi hujan ... Alhamdulillah ... Sejuk sikit rasa bumi Tuhan ni ... Rasanye baru 3-4 hari je pun hujan tak turun ... Tapi panasnye tu rasa tak boleh blah jeee ... Huhuhu ...

Bukannye mengeluh yeee ... Just nak bagitau jeee ... Apapun, kena gak la bersyukur kan ... At least, panas2 pun, ada lagi nikmat air buat mandi dan minum untuk mengurangkan segala kepanasan tu .. Nanti, kalau hujan tak berenti sampai banjir, lagi la payah kaaannn ... Hmmmm ...

Ok la .. Aku nak sambung balik keje .. Bos asyik dok usha je ni .. Dah nak gaji ni .. Kang tak pasal2 plak gaki aku ke tahan ..  >____________<

W'salam...

Adiosss...

6 comments:

Shaizhar said...

happy birthday kepada insan berkenaan.

he he he..

cik nurussalwa said...

bos jeles die xde blog..
hehe~
neway, selamat hari lahir jgk untuk encik teman akak..

=)

AdiaLuze said...

Shaizhar : TQ, TQ ... (wakil dari yg berkenaan ;) )

cik nurussalwa : Ye kot ...Ahakss .. Mekasih .. :)

alinac lover said...

heee~ sni hari2 hujan

azwa amani said...

wah2..epy besday...semoga panjang umur :)

AdiaLuze said...

alinac lover : Bestnye ... Msti rasa nyaman jeee kan ... ;)

azwa amani : Mekasih, mekasih 9wakil dari empunya diri) ;D

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu