Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, March 18, 2011

Mekasih ... Sorry .... Peace !!!! ^_____^

Assalammualaikum...

Hari ni, tenet kat kompeni aku ada masalah dek kerana Firewall problem .. Jadinye, perjalanannye yang lembap semacam buat aku hangiiiiiiiinnnn jeeee... huhuhuhu...

Oleh kerana itu jugaklah, aku tak berapa berjaya nak menyertai mana2 kontest/segmen maupun nak ber'BW' kesana kemari.. Pada kengkawan yang sudi memberi komen, aku ucapkan TERIMA KASIH .. 



Dalam kesemputan line tenet ni, aku berusaha jugak nak melawat mereka2 yang telah meninggalkan jejak di ruangan komen ini ....

Kepada mereka2 yang baru nak memfollow blog aku yang tak seberapa ni, TERIMA KASIH juga dan maaf andainya aku belum sempat nak follow balik dek kerana tenet yang SLOW GILER ... =.=


Apapun, selamat bercuti korang semua !!!! Mungkin hari minggu ni aku tak berkesempatan nak update apa2 .. Jadi, kita jumpa lagi hari Isnin la yeee...... Peace !!!! ^^v




P/S : Nanti kol 0900PM, ada Raja Lawak akhir... Tengok tau, jangan tak tengok !!! Kalau boleh, aku nak diaorang ni menang ....











W'salam...

Adiosss...


2 comments:

Ina said...

ala..sian dia..takpela..rehat kan jari jemari anda untuk minggu depan. ok..

AdiaLuze said...

Ina : Hehehehe... Mudah2han minggu depan sempat la nak berblogging ;D

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu