Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, March 21, 2011

MOOD : Sedey Tahap Gaban ...

Assalammualaikum...

Hari ni mood aku tak berapa nak stabil ... Mood tengah sedey ... Mungkin tak tak dapat nak update entri selalu .. Tengok la dulu macamana ... Aku nak memotivasikan diri aku sekejap ... Hmmmmm ...




W'salam...

Adiosss...


5 comments:

iLa suHaiLa said...

relax2..tenangkn pkiran..besela bile da xder mood..sume keje xmnjdi..

mamasuri said...

akak pun tgh berduka dik..
huhuhu..anggaplah sume tu mesti ada hikmah nyer

AdiaLuze said...

iLa suHaiLa : Betul tuuu =.='

mamasuri : Sama la kita kak ... Timekasih kak ...

PUANSTOBERI said...

Mengapa kau bersedih wahai sabahatku??

Rilek2 saja oke :D

AdiaLuze said...

PUANSTOBERI : Biasalah hidup Reen.. Kadang2 kita gembira, kadang2 kita sedey...Hehehe ;)

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu