Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, March 21, 2011

Biarlah Rahsia ...

Assalammualaikum...


Selamat pagi kawan2 bloggerku semua !!!!!!!!!!!!!! Amacam weekend korang ?? Ada best tak ?? Aku ? TAK BEST LANGSUNG !!!!! Kenapa ? Takyahlah korang tau.. Biarlah rahsia.. Thehehhe..


Tengok tak Raja Lawak final hari tu ?? Walaupun R2 tak menang, aku tak kisah la sangat sebab yang menang tu Man.. Dia memang layak kot.. Barulah terbukti yang pengundi2 kita laa ni dah bijak menilai.. Bukan sekadar nak undi yang cantik dan kacak jeeeee...


Mentor malam tadi pun ok gak.. Sebab Protege Erra dapat markah paling tinggi walaupun kalau nak ikutkan dari segi rupa dia kureeeng skit kalau nak dibandingkan dengan protege Rahim Maarof ngan Edry tuuu.. 


Aku bukan nak anti pada mereka2 yang cantik ni, tidaaaakkk sama sekali ... Semua pun cantik kan.. Pemberian Allah ni mana ada yang buruk2.. Semuanya ada kelebihan mereka sendiri.. Mungkin bagi sesetengah orang, kelebihan yang ada dalam diri mereka tu agak sukar nak dicungkil ...


Hari ini aku nak berblues skit dan nak kongsi satu lagu ngan korang semua ... Ini antara lagu feverit aku ...Meh la nyanyi sama2 ... ^_^





Pernahkah kau bermimpi seketika
Berada di tempatku
Membayangkan pahit manis berlalu
Entah siapa yang tahu

Mungkin nanti kau jua merasakan
Berdepan dengan kata menyesakkan
Takkan tugumu kebal
Tiada pertimbangan

(Korus)
Keheningan malam membangunkan
Kepayahan jiwa meluahkan
Andai kau jujur memahami
Tiadaku menjauhi

Dan kisahku yang masih panjang
Menambahkan berat yang memandang
Lantas ku pendam
Ku putuskan biarlah rahsia

(Bridge)
Semakin aku hidup dalam cinta
Tiada kuasa mampu menghalangnya
Hentikan kata-kata
Bertulangkan dusta

(Ulang korus)

Pernahkah kau bermimpi seketika
Berada di tempatku


Itu serba sedikit luahan rasa aku ... Tapi korang jangan la plak fikir yang bukan2 .. Aku ngan laki aku takde apa2 ... Takde gaduh pun ... Ini berkenaan sesuatu yang terlalu peribadi untuk dikongsikan .. Korang tolong doakan semoga segala kerumitan yang aku hadapi sekarang akan berjaya diselesaikan dengan bijaksana yeee... =_=


W'salam...

Adiosss...


7 comments:

ardinihumaira said...

biarlah rahsia :)

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

biar pecah di perut jangan di mulut kan hehehehehee

AdiaLuze said...

ardinihumaira : ^____^

sahromnasrudin : Waalaikummussalam... Betul, betul, betul...HEhehe

Ina said...

biarlah rahsia,, takpe, kerana ianya lebih baik bagi anda. cuti best sangat sampai tak hengat dunia, sampai malas pulak nak start balik he.he

AdiaLuze said...

Ina : Hehehe... biasalah tu.. Kalau time cuti best, memng malas giler nak sambung keje.. Hehehe.. Tapi kalo tgh sedey, semua pun rasa pahit memanjang...

deeya said...

cik akak ... nie mesti dolu kala p'nah ade gugurl laen cakap akak ta chantek an . erm ~ pada dya , cantek bukan ada kat wajah sayang .. tapi cantik tu lahir dari dalam . dya cakap akak cantik la .. sape kate akak ta cantik , meh sinie dya ajar dia :)

AdiaLuze said...

deeya : ^______^ ... Biasalah manusia deeya.. Suka sangat mengkritik hasil ciptaan Tuhan.. Macamlah dir sendiri tu cantek sgt.. Lantakla diaorg.. Dah tak kisah pun.. huhuhu

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu