Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, March 14, 2011

Pasal dot dot dot Dalam Botol

Assalammualaikum...


Sekarang ni Astro kerap  mengulangtayang " The making of ... dalam botol ". Ada tengok tak ?? Kisahnye pasal golongan gay di Malaysia ni....* Citer gay lagiiiii..Heh *


Pelakon utamanye aku rasa muka2 baru kot.. Nama pelakon yang mendokong watak utamanye adalah Arja Lee .. Kalau tak kenal, inilah orangnyeee...



Dalam citer ...dalam botol ni, pasangannye adalah Wan Raja ... Inilah orangnyeee...



Ni aku ceritakan serba sedikit pasal filem ni ye ...

Mengisahkan Ruby atau nama sebenarnya Rubidin (Arja Lee) dan Ghaus (Wan Raja) yang merupakan pasangan gay (mencintai kaum sejenis). Disebabkan terlalu mencintai Ghaus, Rubidin sanggup berkorban mengubah identiti dirinya menjadi wanita yang bernama Ruby. Bukan sedikit pengorbanan yang dilakukan oleh Ruby, dia sampai sanggup melakukan pembedahan menukar jantina. Namun tanpa disangka, keputusan Ruby itu menjadi kesilapan terbesar dalam hidupnya apabila  Ghaus tidak dapat menerimanya dalam keadaan fizikal seorang wanita sekali gus memutuskan perhubungan dengan Ruby. Tanpa diduga, hormon lelaki dalam diri Ruby kembali menyerlah dan dia kembali menjadi Rubidin. Malah Rubidin mula jatuh cinta dengan seorang gadis yang baik budi dan mereka merancang untuk berkahwin...

Haaa... Agak2 nak tau kesudahannye, kenalah gi pawagam tengok citer ni sendiri.. 

Jangan nak nafikan sebab menda2 camni memang dah semankin menular dalam masyarakat kita zaman ini. Malah, ada sesetengah golongan ni yang dah berkeluarga, dan dah beranak pinak, tapi masih nak cari sesama jantina untuk memuaskan nafsu serakah !!! Cam @##$#%%^ jeee... Inilah jadinye kalau manusia  bertuankan NAFSU !!! Nauzubillah !!!!! Hambooiii...  Emosi terlebih la plak...Huhuhu...

Hmmmm...Okla... Kalau korang teringin nak tengok, tarikh tayangan ke seluruh negara adalah 24 Mac 2011. Posternye ada rupa camni...



Selamat la menonton ye !!!

W'salam...

Adiosss...


2 comments:

Sekamar Rindu said...

salam...

gay dan lebien mmmg berlaku...

AdiaLuze said...

SR : Betul.. Tapi kerajaan kena la bendung jugak kan... ;)

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu