Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 9, 2011

Kreatif Betul La !!

Assalammualaikum...

Banyak rupanye cara seseorang manusia ni buat untuk menarik perhatian manusia yang lain kan.. Napa? Tak caya ? Meh tengok gambar2 yang aku jumpa dalam SINI ...











Amacam ? Percaya tak ??? Kreatif kan ???.. ^__^

W'salam...

Adiosss...



5 comments:

padlie said...

kalau ada kat sini, mesti ada lukisan tambahan nanti.. vandalism

HATYCIKNUURUL said...

diorg ni mcm2 kak,..meh jengok kt sy plak,.kite cuci mate,.

ardinihumaira said...

hehe kreatif dan lawak :D

AdiaLuze said...

padlie : Hmmmph... Mungkin la kot..heh..

HATYCIKNUURUL : Nanti akak gi tgk yeee..

ardinihumaira : KAaaannn... ;)

mamasuri said...

hehee..menarik...
imaginasi tinggi ni..

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu