Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, March 14, 2011

Hujan Lagi...Alhamdulillah...

Assalammualaikum...


Hujan lagiiii.... Bestnye kalau cuti...Leh guling2 atas katil...Bestnye,bestnye...Huhuhuu... 


Alamak !!! Tetiba teringat kain jemuran tak angkat !!! Haiyaaaa....Harap2 takdela basah sangat..Kalau tak, jenuh la gak nak membasuhnye semula sebab taknak berbau hapak (walaupun dibasuh ngan Daia..huhuhu) ...


Hari ni aku balik kol 0730PM... Kalau minggu petang camni, rasa cam lambatnyeeee masa berlalu...Nyampah je rasa..Yelah.. Bila balik je, dah gelap...Issshhh.. Tak suka,tak suka....Tapi, nak buat camne..Dah nama pun cari duit.. Kalau tak, sapa nak tolong aku bayar duit keta, bayar pinjaman MARA, bayar tu, bayar ni.... Tulah.. Hutang banyak sangat... !!!! Waaarrrrghhh !!!


Malam ni nak masak aper yee...Weeiii !! Camner nak masak..Barang basah semua dah habis laaa...Issshhh... Nak kena gi pasar la ni nampaknye...Malam ni nampaknye, takdela masak... agak2 lapoooo, makan je la kat kedai bawah rumah tuuu..Betul tak bang ?? Hehehehe...


W'salam...

Adiosss...


4 comments:

b a m b a m ' s said...

yelah yang..abg ikotkan ajek.. (reply on behalf) hahahahahah..

AdiaLuze said...

b a m b a m ' s : Pandainyeee dierr... ;D

Ina said...

he.he..alasan.

AdiaLuze said...

Ina : Sesekali bagi alasan...Hehehe...

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu