Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 16, 2011

Manusia Memang Tak Pernah Puas

Assalammualaikum...


Alhamdulillah..Kita bertemu lagi di hari RABU yang indah ini dalam keadaan yang sihat walafiat... 


Dalam keadaan dunia yang semankin huru hara sekarang ni, aku rasa kita wajar mensyukuri setiap nikmat Tuhan seadanya.. Jangan suka melihat apa yang dimiliki oleh orang yang 'diatas' tapi cubalah bermuhasabah diri dengan merenung apa yang dimiliki oleh orang yang 'di bawah' kita... Tak susah kaannn... Heh...


Bila kita ada ni :



Kita teringin plak nak rasa ada ni :




Tak cukup dengan itu, kita boleh plak teringin nak ni :



Tu pun tak cukup lagi.. Nak plak yang macam ni :



Ish,ish,ish... Pendek kata, manusia ni memang takkan pernah puas dengan apa yang dimiliki kan.. Selagi hidup, memang nak lagi, dan lagi dan lagi... Isssshhhhhh ... Sudah2 lah tuuu... Apa kata mulai sekaran ni cuba bersyukur apa yang ada dan kumpul plak bekalan yang nak dibawa 'kesana' tu nanti...  ^__^'

W'salam...

Adiosss...


7 comments:

Hawa said...

Amboi...pepagi lagi dah publish n3..Tazkirah lagi...bagus-bagus...
Cepat sket dtg opis ye...ari ni ada donut....FREE!

ardinihumaira said...

teringin nak myvi pink ;)

nur anis said...

tapi kalau tak ada duit semua pun tak dapat..huhu..T.T

AdiaLuze said...

Hawa : Hehehe.. Waaaaahhh.. Ada donut !!! Bestnye !!! Suka,suka... Mekasih kak !!!

AdiaLuze said...

ardinihumaira : Kan,kan,kan...anteeekk kaaannn.. ;)

nur anis : Tulah... Semuanye duit,duit,duit...Hmmm...

Dda Ly said...

alaaa alalaaa myvi pink..pujaan hatiku!!!

meh ke rumah..
~like mother like son~
keep in touch ye..♥♥♥

AdiaLuze said...

Dda Ly : Pink dan perempuan memang takdapat nak dipisahkan kan..Hikhikhik

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu