Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, March 11, 2011

Bijak...Memang Bijak !! (。^‿^。)

Assalammualaikum...

Tetiba teringat tentang tentang satu usul Tun Mahathir satu ketika dulu iaitu dasar pandang Timur.. Masa tu, kita diminta supaya mencontohi Negara Jepun yang membangun dengan pesatnye hasil dari usaha sendiri tanpa bergantung dengan dunia Barat sepenuhnye...

Kat bawah ni aku nak kongsi le ngan korang semua bukti2 kebijaksanaan orang2 Jepun ni...Meh nengok !!












Amacam ?? Canggih tak diaorang semua ni ? (。◕‿- 。)

W'salam...

Adiosss...


2 comments:

Ayuni said...

itulah akal manusia yg Allah berikan....

AdiaLuze said...

Ayuni : ...yg dihargai dengan niat yg baik kaannn...hehehe

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu