Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, March 17, 2011

Saat Hilang Cintamu

Assalammualaikum...


Tengah sibuk2 wat keje, tetiba mulut ternyanyi satu lagu yang aku dengar pagi tadi kat Hot Fm... Tetiba plak rasa nak share ngan korang2 semua... Enjoy !!!


Saat Hilang Cintamu - Siti Sarah Raisudin



Mulanya sukar untuk ku tempuh
Tapi terpaksa ku buat sejak kau tiada
sendirian ku tanggungkan dukaku
kepayahan memadam rindu

Selama ini aku meyakini
Kau bahagai dengan insan yang kau sanjungi
Namun ternyata salah dugaan ku
Dengar khabar mu yang pilu

korus 1:
Kini engkau menyesali ...
Dan ubati lukamu sendiri
Pengorbanan mu jadi debu
Di persenda kasih mu
Ohh......

Pasti kau sudah rasai
Keperitan hati yang aku tanggungi
Walau tidak pernah aku meminta
Kau di balas begitu

Semua ini telah ku harungi
Kepahitan rasa bukan untuk selamanya
Kesabaran menguatkan jiwaku
Demi menyambung hidup...
Ke akhir waktu

Korus II
Kini engkau menyesali
Mengubati lukamu sendiri
Pengorbanan mu jadi debu
Saat hilang cinta mu...
ohhh....

Pasti kau sudah rasai
Keperitan hati yang kutanggungi
walau tidak pernah aku meminta
kau di balas begitu

Semua ini telah Ku harungi
Kepahitan rasa bukan untuk selamanya
Kesabaranmu menguatkan Jiwaku
untuk menempuh hidup
ke akhir waktu....

Lirik Ehsan : SINI




Sedey kan liriknye... Lagunye pun menyentuh jiwa.. Teringat zaman blaja kat kolej dulu.. Bila hati  terluka, dengar plak lagu ni, maka berjuraian la airmata .. T___T ... Tapi itu semua kisah lama .. Dah lama pun aku lupa ... Tapi, sesekali teringat juga ...




W'salam...

Adiosss...

4 comments:

Fyqa said...

sy pon suka lagu ni !

:D

Ina said...

saya jarang dengar lagu melayu, tak familiar langsung..he.he..

Faris Adli said...

salam perkenalan..datang dari blog ben...

siti sarah saat hilang cintamu? macam tak pernah dengar. Maybe sebab kurang minat dia kot

AdiaLuze said...

Fyqa : Best kaannn ;)

Ina / Faris Adli : Lagu ni memang jarang kuar kat radio pun.. Sebab tu kot tak penah dengar..huhuhuhu

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu