Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, March 8, 2011

Sekadar Pesanan Penaja

Assalammualaikum...


Dulu masa solo, orang sibuk suruh kawin...Bila dah kawin, orang sbuk pulak nak tau bila nak dapat anak... Haaaaiiii.... Karang, bila dah ada anak, orang sibuk plak nak tanya "Tak nak tambah lagi keee..?" ...


Apa sebenarnye yang diaorang nak haaaa ???? Tolong la bagi tau.. Bagi aku paham sekit napa orang2 camni ni, terlalu prihatin nak amik tau hal ehwal dalaman aku ??? Konpius laaa... Rasa2nye masa aku susah, orang2 yang paling sibuk bertanya ni, takde harap pun nak menolong...Jadi, apa motif agaknya pertanyaan2 diaorang tu ??? *amboi...Emo la plak..*


Aku tak marah kalau orang nak amik berat.. Tapi kalau takat bertanya tu sebab nak dijadikan topik perbincangan dalam forum2 terbuka mereka di bawah pokok oleh ahli2 yang tak sayang mulut, baik lupakan lah niat baik kalian tu yee... Aku tak kebulur publisiti2 murahan seperti itu yeee... Timekasih je laaa...


Kepada orang2 seperti yang aku bebelkan kat atas tu, aku ada pesanan penaja untuk korang ni...


Sesekali, cuba la korang pikir ye... 


Mana ada orang yang solo tu yang takde rasa nak kawin (kalau ada..agak tidak normal la tu..)


Mana ada orang yang dah kawin, tak nak zuriat sebagai pengikat kasih antara si suami dan si isteri (kalau ada, tu jenis yang kawin diats tuntutan nafsu semata la kot..)


Mana ada orang orang kat dunia ni, taknak bahagia dan mempunyai satu keluarga yang sempurna (kalau ada pun, mesti ada wayar yang putus la tu kot..)


Haaa.. demikianlah pesanan penaja yang aku ingin sampaikan...Maaf kalau ada bahasa yang agak tak best.. Aku sekadar meluah rasa...Takde niat pun nak buat orang terasa... (",)

W'salam...

Adiosss...


6 comments:

b a m b a m ' s said...

betol2...asek tanya bila nak kawen jek kita nie..cuba tanya len lak..nak tlg carikn jodoh ker kan..kekekek

AdiaLuze said...

b a m b a m ' s : Tu la..Kalo yg nak tlg carikan jodoh tu plak jgn la nak hentam keromo..kan,kan,kan

Ina said...

As Salam..ntahlah..dah tade bahan kot nak citer..sabar la ye adialuze..

p/s: lawa header..i likeeee.

AdiaLuze said...

Ina : Tula...Manusia,manusia...

P/S : Mekasih ;D

deeya said...

diowang si kaki penyibuk an mang suke tnye soklan2 cenggituh .. sekarang nie klau ade org tnye "dya bile nak kawen" .. akan ku jawab "aq da kawen .. anak 4 . saje ta jemput ko" .. then , tau plak nk senyap . HAHA !

AdiaLuze said...

deeya : BAgusla jawapan camtu !!! Ganas dan bernas !!! Wakakaka

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu