Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, March 8, 2011

Iktiraf

Assalammualaikum...

Hmmm...Tetiba je rasa syahdu..Bila diimbau2 balik, semankin banyak salah dan silap aku yang tersingkap...Terampunkah agaknya semua dosa2 aku ini sebelum Izrail datang memanggil...Sementara aku nak insaf kejap ni, korang layan la lagu ni yeee...

Doa Taubat (Iktiraf) - Raihan

Wahai tuhan,
Aku tak layak masuk syurgamu,
Namun tak pula aku sanggup ke nerakamu

Ampunkan dosa dan terimalah taubatku,
Sesungguhnya engkaulah pengampun dosa-dosa besar

Dosa-dosaku bagaikan pepasir dipantai
Dengan rahmatmu ampunkan daku m
Oh tuhanku


Wahai tuhan,
Selamatkan kami ini,
Dari segala kejahatan dan kecelakaan

Kami takut kami harap kepadamu,
Suburkanlah cinta kami kepadamu,
Kamilah hamba yang berharap belas darimu

Ilaahi lastu lilfirdausi ahla
walaa aqwaa 'alannaaril jahimi
fahabli taubatan waghfir dzunuubi
fa innaka ghoofiruddzambil 'adziimi

Dzunuubi mitslu a'daadir rimaali
fahablii taubatan yaa dzaljalaali
wa'umrii naaqishun fiikulliyaumi
wa dzambii zaa-idum kaifahtimali

Ilaahi 'abdukal 'aashi ataaka
muqirron biddzunuubi waqod da'aaka
fa in taghfir fa anta lidzaaka ahlun
wa in tadrud faman narjuu siwaka

P/S : Sumber Lirik DISINI



Rasa insaf sekejap kan...Aiisshhh...Apa plak sekejap...Biarlah betul2 insaf...Jom kita berubah kearah kebaikan kawan2 !!!

W'salam...

Adiosss...


4 comments:

wahida said...

huwaaa!! rasa nak nanges lak baca n3 neh...

AdiaLuze said...

wahida : Menangis la dalam keinsafan..huhuhu ;)

deeya said...

lagu nie kalau dihayati betol2 dpt menitikkan air mata :'(

AdiaLuze said...

deeya : Lagi feel kalau memalam yang sunyi dengar sorang2.. Leh tangkap leleeehhh..;)

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu