Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, December 13, 2010

Contest Gambar Kahwin


Aku masuk contest lagi...Kalo korang nak join, klik je kat gambo kat sebelah tuuu...Namanye pun contest gambo kan...Jadinye, inilah gambo yang aku pertaruhkan...


V
V
v
v


Ni Hak Cipta Terpelihara yee


DEFINISI PERKAHWINAN : Perkahwinan adalah suatu permulaan kepada perjalanan hidup yang lebih mencabar yang perlu sentiasa dihiasi dengan kasih sayang, dipelihara dengan kesabaran, dihadapi dengan penuh toleransi dan difahami dengan 1001 pengertian.

W'salam...

Adiossss...



8 comments:

Ayuni said...

cantiknye sis...

lina said...

cantik gambar....

AdiaLuze said...

Ayuni & K.Lina : Mekasih...JOm la join!! :)

CGG said...

lurv it..

Ayuni said...

blogpilihanmalaysia. blogspot, sye pilihan 1 number 3, May Allah bless u...

AdiaLuze said...

Ayuni :Kay, Insyallah akak undi awak yee...

CGG : ^_______^

Mr.Ix said...

goodluck la yer......hehe

AdiaLuze said...

Mr.Ix : Mekasih ye dik... :)

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu