Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, December 7, 2010

Pelik ker???

Assalammualaikum... 


Waaahhhh..Sonoknye cuti hari ni..Leh dok rumah lepak2, smbil guling2 ngan yang tercayang....Ahaksss...


Aku nak buat confession ni...Cechhhh...Cam gempak je kan....hikhikhik...Koranag nak tau tak aku ni tgh gian tgk citer Twilight berulang2....Bukan tgk CD tapi tengok kat Star Movie (Astro)..KAlo nak difikir2, aku bknnye fanatik pun citer  Twilight ni...Tapi, ntahlah...Aku suka la plak tgk cter ni sbb naration yang Kristen Stewart buat yu buat aku macam sedang baca buku...Mmmmphhh...pelik ker???






Ironinye, aku tak plak suka ngan sequel citer ni cam New Moon ataupun Eclipse..Tak macam Transformers....Sequelnye pun aku suka tgk byk2 kali...


Apapun, jap lagi dalam kol 0215PM ku nak layan lagi citer Twilight ni walaupun mlm tadi aku dah layan...Laki aku geleng2 pala je laaa tgk perangai aku yang ntah apa2ntah ni...Hehehehe


W'salam... 


Adiossss... 


 

4 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

taketi nk tgk cite harry potter.ahahaha

hans said...

den xlayan citer nh
xmasuk kepala
hehehehe

P/S : 5 Gaya Rambut Mengikut Zaman

haszuraidah ishak said...

hihihi..me memang suka citer twillight ni..semua sequel dia..agagaga..ada lagi citer menarik ala2 twillight ni, the vampire diaries..hihihi..

New entri :Maila Vote Saya

AdiaLuze said...

sugar2 : Nk gak tgk harry potter tuh :)

Hans : Mmg tksemua org leh lyn citer twilight ni..ekekeke

haszuraidah ishak : Waaah...Ni br la peminat twilight tegar...hakhakhak

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu