Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, December 2, 2010

Coolest Blogger Awards


Assalammualaikum...

Yeay,yeay...Aku masuk segmen untuk dapatkan award ni....Korang nak join? Klik la gambo kat ats ni haaa... ^o^

Syarat2 tok dptkan Award ni :

(1).buat satu entry dan letak pic award nie dalam entry..dan link kan ke http://kimicnol2203.blogspot.com (Bereeehh..dh buat)

(2).letak award nie kat sidebar beserta link ke  http://kimicnol2203.blogspot.com. (Okeeehh..dah letak)

(3).jawab 2 soalan mudah..
       -ape benda paling cool dalam hidup kowang?? (Join Dunia Blogger)
       -siapa owang paling cool pernah kowang jumpe?? (LAki aku..hehehe)

(4).tag 3owang blogger..(roger2 kat dyowng)

Aku Tag :

Kak Hawa (Dmanja Penawar)
Kak Ina (klina-lina)
Sivagami (vathis-vaithis)

-kalau da buat,boleh r tinggalkan link kat sini..senang gua nak BW..hahaha (Dh sedia untuk diBW...Heh)

Haaa...pelagi kengkawan..Klik leeee...

W'salam... 

Adiossss... 

 

5 comments:

KimiCnoL said...

nice n cool..hehehe ;)

AdiaLuze said...

Mekacih ye KimiCnol!! :)

Siti said...

wahh award tu..huhu :)
salam kenal daripada siti..

apezs shah said...

nice and best statment ...
follow here dah...;)

AdiaLuze said...

Siti : Salam Kenal jgk :)

Apezs : Akak pun follow kamu jgk :)

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu