Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, December 2, 2010

TQVM Puan Stoberi!!! ^_____________^


Assalammualaikum...

^_______^ .... Korang nampak tak Award kat atas tu?? Cantik banget kan,kan,kan??? Kalo nak tau, Awark ni deberikan oleh PuanStoberi yang mendapat award dari ekinashikin...Mekasih PuanStoberi...Sayang kamu sesangat!!!

Setelah sekian lama (Ceh..cam la lama sgt) akhirnye dapat gak aku menda alah yang dinamakan AWARD ni kan...Merasa la jgk...Ni kena tayang kat sidebar ni..Ekeekekeke..

Ok la yee...aku nak 'gantung' award ni dulu yeee...Jumpa lagi nanti!!

W'salam...

Adiossss...


 


7 comments:

PUANSTOBERI said...

hik hik... sesama... nati ada lagi pnstoberi kasik lagi yer.. gantung bebyk kat dlm 'umah' ni yer.
Huhu

lina said...

wah dpt award ekkkk..best kan....

AdiaLuze said...

PnS : Mesti gantung punye kalo ader yg bagi..hehehe

K.Lina : Ala...baru dpt 1 kak...Alhamdulillah..

My Little Diary said...

salam,
kunjungan balas,
semoga anda sentiasa ceria

AdiaLuze said...

MLD : Mekasih sudi berkunjung ;D

Hanis MY said...

salam kenal salam ziarah, tahniah dpt award... comel la blog...

AdiaLuze said...

Mekasih Hanis...Hehehehe

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu