Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, December 27, 2010

Sahabat by Aizat (with lyrics)

Assalammualaikum... 


Dalam dunia ni, ada tak manusia yang leh hidup sorang diri?? Aku rasa, tak ada kan??? Kita manusia ni, sampai bila2 akan saling perlu memerlukan antara satu sama lain samada sengaja atau tidak....Kita akan sentiasa hidup saling bergantungan...


Bila berbicara tentang Kasih dan Sayang, definisinye agak subjektif aku rasa...Selain dari rasa Kasih dan Sayang terhadap kekasih, kita jugak akan merasainye sesama ahli keluarga seperti dengan mak, abah, adik, kakak dan juga abang...Selain itu, rasa ini jugak dikongsi dengan insan yang bergelar SAHABAT...oleh itu, aku ada lagu yang dikongsi ngan korang semia...Enjoy!!!!



W'salam... 

Adiossss... 

 

4 comments:

PUANSTOBERI said...

Aida...sila tgk emel. Reen da anto kat 'ntotnain' tu. Huhu. Btul kan emel yg tu. Huhu

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kita di lahirkan bkn bkn seorang diri.. so menjalani hidup mustahil seorang diri..

AdiaLuze said...

PnS : Haaa...email yg ni baru la dpt..yg ari tu mmg xdpt la sis :(

Anyway, sy dh reply :)

AdiaLuze said...

TLLS : Btol tu...Jadinye, hdup ni takleh la nak berlagak kan :)

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu