Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, December 30, 2010

Idola Saya

Assalammualaikum... 


Masa kecik2 dulu aku selalu berangan nak jadi...


Foto Ehsan Google
Yela..Dah aku pompuan...Takkan la nak jadi Superman kot kan....Kenapa Supergirl? Sebab dia boleh g mana2 takyah nek kapalterbang, takyah pakai passport...'Kuasa'2 dia yng lain tu aku tak berapa nak minat sangat..Tu pasal la bila aku tidur malam aku slalu jatuh katil...hehehe...Tu masa aku kecik laaa...Sekarang takdela camtuh....Seksi? Sekurang2nye, dia takdela pakai spender kat luar kaaaannn.... -.-


Tapi, tu dulu masa aku kecik...Sekarang ni bila umur dh meningkat dewasa, aku kepingin plak nak jadi cam....
Ehsan Google jugak
Kenapa? Kerana dia Petah berbicara, setiap kata2nya adalah ilmu, lemah lembut ngan suami dan kerana dia sentiasa tersenyum...Suka sangaaaatttt..


Nampak tak betapa bezanye karakter yang aku idolakan dalam 2 zaman ni? Masa kecik, aku lebih tertumpu kepada benda2 fantasi yang mengujakan dan dalam kedewasaan usia aku, aku lebih memilih orang yang selayaknye untuk dicontohi...


Korang pulak macamana? ^0^


W'salam... 


Adiossss... 


 

4 comments:

lina said...

aida - mmg suke ngan ustazah tu...cakap senyum jer...

AdiaLuze said...

Lina : Kan,kan,kan... :D

PuaN su SU said...

suka ngan personaliti ustazah tue...anda buat,,,,anda dapat,,,he he he

AdiaLuze said...

Pn su SU : Suka tag line dier tu...mmg tepat! HEhehe...

P/S : Leh bagi url tak? nak jenguk blog awak la...

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu