Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, December 2, 2010

SEGMEN : Bila si dia tertanya ..


Assalammualaikum...

Yea,yea...En Ben buka segmen baru lagi...Aku nak join lagiiii!!!! Jom kita join ramai2!!

1. image Header ini dan tajuknya : BILA SI DIA BERTANYA .. dan linkkan ke sini ..(Ok..Dh buat dah)

2.  Sila jawab soalan soalan ini ... Copy soalan yer ..
          * Pada pendapat anda , apakah yang perlu ada dalam sesebuah blog ?
Tajuk yang sesuai, Intipati yang menarik, Widget2 yang memudhkan komunikasi 2 hala macam Cbox,etc...

          * Bagaimanakah anda mempromosikan blog anda ?
Join segala jenis segmen & contest yang diadakan En.Ben ...Hehehehe

          * Blog bagaimanakah yang anda tidak suka masuk ? dan kenapa ?
Yang berbaur politik dan perkauman  sebab boleh buat hati panas...

          * Jika anda masuk ke sesebuah blog , bahagian manakah yang akan menarik perhatian anda ?
Tajuk n3 dan juga n3 yang bergambo..

          * Apakah kata kata semangat yang boleh anda berikan buat blogger yang mana semangat mereka telah jatuh akibat dikritik hebat oleh pembaca ?
Dalam sepuluh orang, tak semua akan suka ngan kita...Jadikan kritikan tu sebagai pemangkin untuk berjaya kerana kita takkan tau salah kita sendiri kalo tak ada org yang menegur dan mengkritik. Bukan senang, tapi tak susah kaannn :)

          * Blog bagaimanakah menjadi pilihan anda ..
Blog yang intipatinye slamber dan tak stereotype...dan juga blog yg ader koleksi citer2 pelik dan menarik..Tak lupa jgk yg ada resepi2 mskan yg best2 (cam DTS)

   3. Tu jer.. Sila paste url korang kat sini .. Jangan sepahkan .. kang aku terlepas pandang , sapa merajuk ?? Aku jugakkk .
Ish..Ni cam perli jeee..tak alih2 aku plak yg terasa.. :P 

Marilah kita memeriahkan 'majlis' beramai2!!!

W'salam...

Adiossss...

12 comments:

misz nana said...

ziarah dari blog abang ben :)
teruskan berblogging :D

Smile Is Cure said...

singgah dari blog mr ben.....:)

MIMIE AIZA said...

sokong2 :)

AdiaLuze said...

Mimie, apenye yg awak sokong nie :p

nur said...

menjengah segmen BA ni.. ye.. setuju dgn cara promosi blog
ALL IN ONE

KimiCnoL said...

Terjah dari blog abg ben..hehe
Jom Terjah..
"1.Bila Si Dia Bertanya??"

Cik Hasnah said...

Singgah dari blog Mr Ben :)
OK..keep it up !!

Izwan said...

keep it up.. nice.. blog politik ni more on their emotion.. kdg2 terlalu taksub..tak semua,sesetengah..

AdiaLuze said...

Nur : Dh terjah blog awak

KC&CH : TQ sudi terjah cni..nanti sy terjah balik :)

Izwan : Itulah..yg emo2 tu yg maleh nak bca... :P

puteri cahaya. said...

singgah sini pula. salam kenal.. keep on blogging ya dear! :) keep in touch!.. http://ainblogger.blogspot.com/2010/12/bila-si-dia-bertanya.html

Azza Firza said...

singgah sni, hehe, nice entri, jemput singgah ya ke blog usang saya tu (: selamat berbloggging <3

AdiaLuze said...

PC : Sama le kitee ye!!Chaiyook!!!

AF : Nak g snggah la ni... :)

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu