Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, December 28, 2010

Contest Kenangan Terindah 2010


Assalammualaikum... 

Nampak gambar kt atas? Tau aper maksudnye? Maksudnye aku enter lai satu GA!!!! Yippppppiiii!!!!

Ok...Untuk GA ni aku nak pertaruhkan gambo ini :

V
V
v


Gambo ni diambil ketika percutian kami ke Langkawi pada 31 Julai 2010...Masa ni kami buat aktiviti Island Hoping..Nak dijadikan citer, masa kami buat aktiviti ni, sampai je kat Pulau Dayang Bunting, hujan turun dengan lebatnyeee...Spoil plan aku nak mandi kat tasik tu...LAki aku main redah jeee...Dalam hujan pun dia terjun je dalam tasik tu (almaklumla...dia pandai berenang)...Tapi aku, hujan2 tu jangan harap aku nak masuk dalam tasik yang airnye warna hitam giler tu (menunjukkan brapa dalamnye tsik tu).. Eeeiiii...seram...Hehehe..Sepanjang perjalanan kami ke pulau2 lain pun, hujan turun tak berenti (cuma dah kurang lebatla)...Apapun, trip ni merupakan KENANGAN TERINDAH aku sepanjang tahun 2010...Walaupun singkat tapi cukup2 bermakna.... ^o^

Untuk kontes ni aku nak Tag :


Pada yang nak join gak, klik je kat banner yang mula2 tu yee...Gud Luck uols!!!!

W'salam... 
Adiossss... 

 

6 comments:

sekamar rindu said...

salam.

dah join..


http://sekamarrindu2009.blogspot.com/2010/12/contest-kenangan-terindah-2010.html

suka cartoon said...

nak join jugak lah..huhuhuh..

alinac lover said...

salam..cuba check ada tak nama anda?

http://www.alinaclover.com/2010/12/khas-kepada-peserta-giveaway-jom.html

AdiaLuze said...

SR : Bagus3...Hehe

Suka Cartoon : Join la..Masih sempat lagi niii...

Alinac : NAnti sy g check yeee...TQ!

cik Teratai Wangi said...

Pheewit.. cik teratai dtg terjah ni.. sweet momont.. hehe..
thanks dear.. n gewd luck...

AdiaLuze said...

Cik Teratai : TQ sudi terjah :D

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu