Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 29, 2010

Ku Terkenang

Assalammualaikum...

Bila ternampak siaran imbauan AJL kat tv3, tetiba teringat plak satu lagu ni..JAngan tak caya kalo aku cakap aku nyanyi lagu ni kat karaOke..Best tuuu...Meh kita nyanyi ramai2!!!

Ku cari cahaya dalam kegelutan warna
Sewaktu malam resah mengibarkan sayapnya
Ku temui dia bayang malam yang terluka
Pesona cintaku pun terbakar

( korus #1 )
Dan puisi cinta tertumpah tintanya berdarah
Tersingkir dari titian makna yang setia
Tercalar purnama turut sama menjadi kan saksi
Luka cinta ku yang tak berhenti

( korus #2 )
Malam yang ku dakap megerikan mimpi
Malam yang ku dakap telah dinodai
Harumnya bunga cinta dibasahi hujan
Sebaknya di hati ku tangisan

( korus #3 )
Kusimpan kenangan bersama malam kecundang
Patah sayapnya kehampaan

( ulang korus #1 )

Begitulah aku kau tersiar di pandangan mata
Setelah kian lama dalam dakapan cinta
Patahlah sayapnya malam yang penuh dengan sengsara
Bagai diriku yang kau perdaya
( ulang korus #2, #3 )

LIRIK EHSAN : SINI

Korang tau tak apa tajuk lagu ni? Aku tau..tapi saje je nak korang yang teka...Hehehe

W'salam...

Adiossss...

2 comments:

Ain Zulaikha said...

apa tajuk dia? masa patahnya? hehehhe main teka je ni, sebab kat link tu ada link masa patahnya.. ni yang nak dengar ni lagu ni.

AdiaLuze said...

Ain : Hehehe...Tajuknye...Mmmm...Cb try cari kat You Tube under kumpulan Massa..hikhikhik...Best lagunyee....

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu