Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, December 10, 2010

Ini N3 Mukadimah Jeee

Assalammualaikum...

Hari ni dah hari Jumaat...Lagiiii...Hehehe...Alhamdulillah, kita masih bernyawa...Hari ni aku lambat skit nak buat n3..Semenjak 2 ni, agak kebizian skit dan Bos slalu ada kat bilik aku ni haaa...Seram nak bukak blog ni...Nanti tak alih2 aku dapat 'surat cinta'..Ahaksss...

Nampaknye 2 hari cuti ni aku akan mencutikan diri aku gak dari berblog..Sbbnye, biasalah...Ats sbb2 yang tak dapat nak dielakkan...HUhuhuhu...

Tadi aku sempat gak menerjah blog kengkawan yang ader seadanye..Yelah..Nk terjah semlm, tak sempat....Hari ni cuba la jgk curi skit2 masa yang ader...

N3 ni just nak mengisi ruangan di hari Jumaat ni jee...Hehehe...C uols again in my next coming n3...Chow for now!

W'salam...

Adiossss...


1 comment:

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu