Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, December 10, 2010

Mekasih eB@mamaAerish'n'Aed!!! ^_____^

Assalammualaikum...

Waahhh..Bestnye hari JUmaat ni...Bukan sebab esok nak cuti yee (Tp tu slh satu sebab la jgk)...Tapi sebab aku baru dapat blog dari eB@mamaAerish'n'Aed!!! Mekasih eB!!!

Walaupun aku terpaksa berkongsi award ni ngan 329 follower yang lain, aku tetap seronok...Hehehe...Senyum nak sampai ketelinga dah ni...Ahahksss..

Nak tengok tak cmner rupa award tu..Meh tgk ni :

V
V
V
v
v
v


Tomey kaaaaaaannn...Mekacih lagi skali ye eB!!!

W'salam...

Adiossss...


4 comments:

alinac lover said...

hehe
amboi

suka ek~

AdiaLuze said...

Hehehe...AL..suka sesgt...Yipppiii!!Hakhakhak

Syed Hilmi Syed Yahya said...

tahniah2...hehe,,nice to meet you...=)

AdiaLuze said...

SHSY : Nice to meet u also ;)

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu