Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, December 7, 2010

Ku Percaya Ada Cinta

Assalammualaikum... 


Ni satu lagi lagu Dato' Siti yang aku tujukan khas buat suamiku yang tercinta...Banyak yang tersirat disebalik yang tersurat....Sama2 kita hayati kay ..  =___=






Mereka meragui wujudnya cinta yang sejati
Tidak hati ini
Semenjak dari mula
Ku yakin ada cinta
Cintalah yang memungkinkan segala

*
Ku rela biar betapa pun perit tertusuk duri
Jalan berliku tiada bertepi
Ku percaya tidak sia-sia aku diuji
Demi cinta tersembunyi hikmahNya pasti

Korus
Pandang-pandang alam ini
Sambil pandang difikiri
Mana bumbung langit tinggi
Mana lantai bumi
Tiap satu yang terjadi
Tidak mungkin tersendiri
Cuba cari jawapannya andai meragui

Mereka meragui wujudnya cinta yang sejati
Tidak hati ini
Semenjak dari mula
Ku yakin ada cinta
Cintalah yang memungkinkan segala

(Ulang *)
(Ulang Korus)
(Ulang *)

Ada hikmah yang pasti..
Sejak mula ku percaya ada cinta
Cinta itu memungkinkan segalanya
Cinta suci yang abadi

Lirik Ehsan : SINI





W'salam... 


Adiossss... 


 

8 comments:

hans said...

amboi
siti ker kak malam nih?
hohoho

P/S : Kisah Dongeng Telefon Awam Dan Telefon Bimbit

AdiaLuze said...

Alaaaa...sesekali je dik...Hehehe

hans said...

hahaaha
yups
bukan selalu
hohoho

Cik Mieyrarif said...

ouhhuo mya sue part
PANDANG PANDANG tuh
hagaga

mie said...

siti oh siti...

AdiaLuze said...

Cik Mieyra : HA'ah..part tu kalo buat ala2 okestra leh buat gempaq tuuu...

Mie : Aik..bunyi cam angau jeee tu..Ekekeke

sugar2 kapas strawberry said...

amboi..romantik :)

AdiaLuze said...

Sugar2 : Ala sesekali nak rs gak kan...hehehe

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu