Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, December 5, 2010

Kau Yang Satu

Assalammualaikum... 






Kaulah Yang Maha Esa
Kaulah Yang Maha Pengasih
Kaulah Yang Maha Penyayang
Tiada hidup tanpaMu

Kaulah Yang Maha Agung
Kaulah Yang Maha Mengetahui
Tuhan dunia akhirat
Tiada aku tanpaMu

Bilaku rasa pilu
Bilaku rasa resah
Bilaku kekosongan
Kau tempatku mengadu
OH Tuhan yang satu
Engkaulah Tuhan yang satu

Segala puji-pujianku
Tujukan padaMU..padaMU
Dan hidup dan matiku hanyalah
UntukMu..untukMu...untukMU



Lirik Ehsan : http://www.ilirik.com




Tengah layan citer 'Aku Bukan Rabiatul' kat Astro Oasis sempena Hari AIDS Sedunia...Sebenarnye tak sanggup nak layan...Tapi, sebab nak tau, layan la jgk..


Nak tau citer aper? Citer pasl kehidupan pelacur2 dan sorang lelaki tua gila yang hidup gelandangan kat lorong2 itam Kuala Lumpur...Banyak pengajaranye...Nak tau, meh kita tgk sesama...Yang buruk jadikan sempadan, yang baik jadikan teladan.....Semoga kesudahan hidup kita nanti adalah di bawah keredhaan yang Maha Esa...


Sambil2 tu, hayati la lagu 'Kau Yang Satu' nyanyian Ramli Sarip...Tetiba hati ni rasa sayuuuuu jeeeeee.... T______T


W'salam... 


Adiossss... 


 

11 comments:

azwa_amani said...

mesti best citer tu..lama dah tak tgok tv...

AdiaLuze said...

Azwa...best la kot...Laki akak tgk citer len la plak..Huhuhuu

Shaofie said...

jangan lupa undi saya di bog abg ben yea! kalau anda rasakan cerita Kulat tu best, jomlah undi. tq

*cilipadi=hafizah* said...

lagu yang menyentuh jiwa2..masuk dan menusuk ke dalam..:D

ijat_asni said...

dah lame jugak x tgk tv
huu

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

tak sanggup nak tengok jalan citer macam tu...

mie said...

best ke!!!
malas plak nk tgk drama melayu skrg ni

lina said...

best lagu tuh...

AdiaLuze said...

Shaofie : Insyallah...

cilipadi=hafizah : Tersentuh kan...

Ijat : Sesekali kena la tgk gak dik :)

Azrina : Kalo nk ikutkan mmg tak snggup...tp sbb nk tau, hadap je la...hihihi

Mie : Drama cam ni leh la tgk..ulangan sbnrnye. Dh penah tyg seblm ni pun..

Lina : Best kan kak...

PUANSTOBERI said...

Ok la gak citer dia..cuma byk cliche la..sama je jalan citer mcm citer pelacur yg lelain..
Err..ulang ke ni?? rasa baru citer ni sbb siang tu dia ada promo dgn di balik tabir dia..

AdiaLuze said...

PnS : Rs cam dah penah tgk seblm ni...Tktau lah kalo sebnrnye tgk citer len yg jln citer lbh krang same kot...Hehehe

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu