Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, December 4, 2010

LadyEll buat Giveaway,JOM JOIN!!

Assalammualaikun....


Aku masuk GA lagi..yeay,yeay...Jom la join jgk..



Haaa...dh tengok bannernya, meh tgk syarat2nye plak :

1.Buat n3 di blog anda mengenai giveaway ni dengan tajuk :LadyEll buat Giveaway,JOM JOIN!!
dan hantarkan url link anda di ruangan komen post ini.(1 point) - Macam yg aku sedang buat nih

2.Follow blog "Life of ladyEll" (1 point) - i follow dah

3.Tag rakan anda sekurang2nya 2 orang (1 point) - i tag dah


4.Letak gambar banner beserta link giveaway ini di sidebar anda (1 point) - i dh letak dh

Meh la kita tlg sesama blogger memeriahkan suasana..hehehehe




W'salam... 


Adiossss... 


 

4 comments:

mie said...

menarik ni..
nak kena join gak la..

AdiaLuze said...

Join, jgn tak join..hehehe

PUANSTOBERI said...

Alamak...byk tul GA yg di tag kat sini yg lum kutip eh.
Ok, pasni kena letak kat side bar la..nati lupa.. huhuhu

AdiaLuze said...

PnS : Tu la..bila nak bt tag je, asik terngt ngan PnS jeee...Lps ni trs ltk kat sidebar tau...Jgn lupa nak join gak :D

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu