Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 1, 2010

Segmen : Aku blogger ! So What ???

 

Assalammualaikum...
Segmen dari En.Ben kembali lagi!!! Aku tak nak ketinggalan untuk participate!! Jom join!!!
Caranya :


   1. Mesti ada header image ni...(Yg macam aku buat kat atas tuh)
   2. Tulis tajuk dan linkkan ke entri ini ..(Aku dh linkkan kat n3 En.Ben.Korang nak join,klik je)
   3. Latar belakang blogger ( korang sendiri ler ) termasuk pendidikan dan juga pekerjaan .. termasuk lokasi.. negeri atau negara jer ..


Ini crita latar blakang saya:

Nama : Aida (Adia)
Umur : 30
Pekerjaan : Customer Service (Bkn MLM atau seantara dgnnye ye)
Pendidikan Terendah : Tadika Kemas
Perdidikan Tertinggi : Diploma Sains Komputer
Lokasi sekarang : Opis aku kat Kelana Jaya
Lokasi Tempat Tinggal : Kat area Kota Damansara
Kampung Halaman : Pontian, Johor



   4. Sila jawab soalan berikut :


          o Apa pendapat anda mengenai dunia blog ?
Seronok sebab sentiasa ada benda baru untuk dijelajahi dan diteroka...Bila rasa depress atau sakit hati, jadi terhibur la jgk bila baca blog2 kengkawan yg n3nye klakor tak hingat. Tu blom lagi blog2 yang ada tazkirah2 untuk santapan rohani. Apa yang penting kita tau membezakan antara benda yang baik ngan buruk...barulah alam berblog ni jadi satu hobi dan aktiviti yang berfaedah.


          o Sepanjang anda menjadi blogger , apakah perkara positif dan negatif yang pernah anda alami ?
Positif : Orang sudi tgk blog saya dan jadi follower saya tanpa mengira siapa saya.Secara tak langsung leh la bertukar idea2 positif,resepi2 masakan yang best2, petua2 traditional & moden yang bernas dan juga dapat ayat2 motivasi yang merangsang semangat..

Negatif : Blom ada lagi kot..Yela...berblog pun baru setaun jagung...Setakat ni yang paling negatif pun, bila kekeringan idea untuk menulis...Rasa diri cam tak best je...Lagi2 bila tgk blog En.Ben setiap suku jam ada je n3 baru...Alahaiii...



          o Apakah blog ini hanya untuk mencari nama / glamour ?
TIDAK...Kerana sy adalah tergolong antara orang yang tak brapa nak giler glamor...Yg penting org suka dan enjoy nak baca setiap n3 yg sy tulis...dan bonusnye, saya dapat join segmen2 yang diadakan oleh kengkawan bloggie yg ada...


          o Banggakah anda menjadi seorang blogger ?
Sudah tentu!!! LAgi2 sbb berpeluang kenal ngan bloggie cam En.Ben yang secara tak langsung membantu sy meningkatkan tahap keyakinan diri untuk berblog...TQ ye En Ben!!


Ok... tu jer.. ke semua tu mesti TIDAK KURANG dari 100 patah perkataan .. kalau kurang , tidak akan di masukkan dalam senarai.. Okeh ?

Apalagi??? Meh la kita join ramai2!!

W'salam...


Adiossss...


13 comments:

sekamar rindu said...

salam..

suka bace entri ini..sagmen ben mesti mantap..:))

nazirulhazwan~ said...

bepinau mate den bace entry.fon tuka kaler sikit:)
selamat kenal2:)

Hishyamuddin said...

yeah!!ramai2 join..
humm...bbetul tu, yg penting owg enjoy bace entry kite...

man yusoef said...

eh orang pontian...saya org pt sulong..hehe

lina said...

wah bagus aida...nak join jugak la

Kalamhati said...

salam kenal ye..
teruskan blogging..=)

AdiaLuze said...

nazirulhazwan~ : Sy dh tuko warn font..TQ for u'r komen :)

SR/Hishyamuddin/lina/kalamhati : Jom kita join ramai2 segmen EnBen ni!!! Terbaaaaeeekkk :)

Man : Oooo....rg Batu Pahat...Org jawa la gak ni kan? Huhuhuhu

alinac lover said...

ngee jemput join GA yong yer

http://www.alinacshoppe.com/2010/12/giveaway-kalau-saya-shopping-di-alinac.html

Siti Noraisyah said...

Siti org Johor gak.. same2 jawa la ek? hehe...

Peri PiA said...

salam ;),waa join ye

fasal tv al hijrah tu,kalau gune tv biase blh la kot

astro kena tgu dieorg masukkan mcm tv9 dulu

al hijrah tv gov,xlame lagi msk astro rasenya(memandai)hehe

kalau tv biasa,cari manual biasa nya tv akan cari sampai dpt bile kite tekan search kat remote tv

AdiaLuze said...

alinac : Jap lagi sy join yek :)

Siti : Jowo la kite yee :P

haniz said...

salam perkenalan from hanizeyecandy
http://haniz-eyecandy.blogspot.com

AdiaLuze said...

Salam Haniz...Thanks sudi kenal... :)

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu