Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, March 3, 2011

Barang Dapur Pun Boleh Beli Online ... Jangan Tak Caya

Assalammualaikum...

Pagi2 kalau nak gi kerja, mesti dengar radio Hor FM kat keta. Setiap kali dengar, mesti ada iklan pasar beli barang dapur secara online kat doorstep.com.my... Macam interesting ke kaaaannn...

Setelah sekian lama dok bernanti2, akhirnya hari ni aku berkesempatan la jugak buka laman webnye...




Menarik tuh !!! Ingatkan reganye mahal sangat.. Tapi, rupa2 nye, kebanyakkannye lebih murah dari beli kat Giant tu haaa.. Senang pun senang.. Klik jee... Pilih barang apa nak beli, isi semua butiran yang dia mintak, tup2 dah sampai kat depan pintu rumah kita..Haaaa... Jangan tak caya...

Pada aku, kalau takat nak beli barang2 kering, boleh la guna khidmat online ni, tapi, kalau barang2 basah tu, lebih selamat la kalau beli sendiri... Yelah.. Takut kalau order ikan, smpai kat kita je, perut dah terburai...Time tu nak marahkan sapa..? Sendiri pikir la yeee...

Pada2 ibu2 yang terlalu sibuk tu, leh la cuba2 mengklik yeee... Mudah jeee....Aku pun sok2 nak try la jugak.. Kalau korang nak tau lebih lanjut, klik je kat gambo tu ye...Selamat beli barang dapur secara Online !!! ^__^

W'salam...

Adiosss...


5 comments:

Putri_Aizat said...

pergh....best tu...sume dgn click jer...nk try lah...hihi

mamasuri said...

itulah..
ada gak dgr hotfm tu..
if murah n berbaloi apa salahnya kan..
soping online pun syok gak..
sbb benda2 keperluan sama je tiap2 bulan kan..
mudah gitu..

AdiaLuze said...

Putri_Aizat : Try la ye.. NAnti kongsi2 la pengalaman ye.. ;)

mamasuri : Betul tu... Tapi kalo nak exercise lebih, kena la gak g supermarket.. Huhuhu

deeya said...

untuk ibu2 jer ke ?? untuk si gadis comey boley x ?? HAHA ! *gewdix an :p

AdiaLuze said...

deeya : Walau si gadis yg comey...Blh gak kalau nak cuba perkhidmatan ni..Hehehe

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu