Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 2, 2011

Exteme Is 'In' .... Is it ???

Assalammualaikum...


Masa aku tengah melayari suratkabo Kosmo! (Online) tadi, aku terjumpa artikel ni :


Lady Gaga cipta kejutan terbaru



NEW YORK - Penyanyi pop Amerika Syarikat (AS), Lady Gaga mencipta satu lagi kejutan apabila dia muncul dalam klip video terbarunya, Born This Way, lapor beberapa buah akhbar semalam.

Dalam klip video itu, Lady Gaga menjadi seorang ibu yang melahirkan makhluk asing.

Detik-detik penyanyi tersebut melahirkan makhluk asing itu disiarkan dalam klip tersebut yang menunjukkan dua wanita membantunya bersalin.

Penyanyi itu membuat aksi yang kurang manis apabila dia menunjukan detik-detik semasa mahu melahirkan anak tersebut.

Dalam klip video tersebut, dia muncul dengan mekap seperti makhluk asing selain memakai seluar dalam dan coli semasa menari.

Lagu Born This Way muncul sebagai lagu paling laris di laman muzik dalam talian, iTunes di seluruh dunia.

Lebih satu juta lagu itu dimuat turun dalam tempoh lima hari baru-baru ini.


Bila habis je baca benda ni, aku terfikir... Manusia zaman sekarang ni memang suka sangat ke dengan benda2 yang extreme ke?? Mankin extreme benda tu, mankin seronok ker ??


Patutlah Lady Gaga ni semankin galak mempersembahkan benda2 yang tak masuk akal.. Sebabnye, orang lain memang suka tengok !! Dan yang lebih penting, ianye boleh mendatangkan keuntungan yang sangat2 lumayan...


Tapi, harap2, takdela Umat Muhammad (S.A.W) yang dok membuta tuli terikut2 yee... Macamana extreme pun kita masa hidup ni, mati nanti, cara dan gayanye tetap sama...Takde apa yang extreme pun... Kecuali atas perancangan Tuhan... ^_^


W'salam...

Adiosss...


4 comments:

Gen Fujita said...

Lady Gaga, jangankan kita, orang putih sendiri pun ada yang hairan tengok kepelikan dia tu, jangan tak tau. :D

AdiaLuze said...

Gen Fujita : Hairan2 pun ada gak yang jadikan dia idola kan... Ish,ish,ish...

miss_L said...

Huhuh..kadang2 amusing jugak tengok gelagat Lady Gaga ni :)..especially mase die pakai daging buat baju dulu masa Grammy awards rasenye hehehe...

Betul juger kot pasal ramai peminat extremities and benda2 unik..kalau takde demand xkanla Gaga boleh popular and ade ramai fans seantero dunia kann? :D

AdiaLuze said...

miss_L : Betul tu dik... siap ada yang sanggup meniru gayanye kan..Heh

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu