Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 2, 2011

Sayang Korang SEMUA !!!!

Assalammualaikum...

Aku terharu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Hari2 aku memang akan check traffic stats untuk blog aku ni dah hari ni aku terharu bila nampak traffik aku semalam menceceh ke angka 400++... Sebelum ni seyes tak penah pun sampai camtu.. Paling banyak pun 200++ jeee...

Mekasih korang semua yang telah membuat segala2nye mungkin !!!!!

SAYAAAANNNNGGGG korang semua !!! Muaaaahhh !!!



Mood : Hepi terloncat2.... Hehehee

W'salam...

Adiosss...


10 comments:

mas.saari said...

tahniah aida..keep it up!

nak tanya sikit ni,
camne nak buat sticky post?
boleh ajar tak?

iLa suHaiLa said...

tahniah!!n_n

Ayuni said...

sis, bagusnye!!!!1 thanx sbb slalu dtg blog sye///

AdiaLuze said...

mas.saari : Mekasih...Nak buat sticky post ke? cuba gi sini : http://thefinaz.blogspot.com/2010/02/tutorial-mcm-mana-nak-buat-sticky-post.html

iLa suHaiLa : TQ dear !!! ^_^

Ayuni : Kita kan kawan...mesti kena sering melawat.. hehehe

cik_hani said...

banyaknya akak..kita jeles :((

AdiaLuze said...

cik_hani : Ala dik... setelah dekat setaun baru la merasa...Alhamdulillah... ;D

b a m b a m ' s said...

wowwwwww~! mesti saya org yg menyumbang trafik ke 399!hahahahaha.. :P

AdiaLuze said...

b a m b a m ' s : eh,eh... yang ke 400 kot... Hehehe..guwau jeee...

deeya said...

eh akak !! kalau sayang ta nak la muah muah .. nak ayam panggang !!! lapaaarr ..! :p

AdiaLuze said...

deeya : Cukup la tu muah2 jeee... Kalo nak lebih kena la dtg melawat akak kat cni... Ahaksss

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu