Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, March 7, 2011

2 Lagi Pemenang Bertuah Untuk GA Pertama Aku... Jeng,Jeng,Jeng...

Assalammualaikum...

Setelah sabar menunggu... Ni aku nak umumkan 2 lagi peserta GA aku yang bertuah !!!!

Wokey.. Kalau nak tau, meh la kita tengok sapa yang kena !!!!

V
V
V
V
V
v
v
v
v
v

Yang PERTAMA : 



Hadiah untuk beliau :



Yang KEDUA :


Hadiah Untuk Beliau Plak :


TAHNIAH dik !!!!! 

Okey.. Aku dah umumkan semua peserta.. Sekarang ni tengah tunggu diaorang emailkan kat aku nama & alamat diaorang jeee ...

Kepada yang tak berjaya tu, nanti cuba lagi kay !! Takmo sedey2 tau !!!! ^________^

W'salam...

Adiosss...


8 comments:

sahromnasrudin said...

tahniah utk semua pemenang dan syabas utk penganjurnya iaitu awak kan :-)

Hidayah said...

mekasih yee.....lama da tak menang pape..satg saya emel ye

mALd!EyA said...

tahniah kpd sume pemenang...walaupon xmenanggg..agegege..xpelaa..sob~sob~....

Ina said...

tahniah buat semua pemenang..

AdiaLuze said...

sahromnasrudin : MEkasih ;D

Hidayah : Tahniah ye.. Cepat2 bagi alamat ;)

Ina : Tahniah,tahniah...

Myra Jay said...

Thniah Thniah :)

AkmaFaizal said...

Tahniah semua..best3..bertuahnye korang :)

Ayuni said...

erm, sye mmg x menang....

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu