Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, March 1, 2011

adialuvluze 1st GA Akhirnye DITUTUP !!!!

Assalammualaikum....

Setelah berlangsung dalam tempoh tersangat2 la lamanye, akhirnye masanye telah tiba.. Di sini, dengan rasminye aku memutuskan bahawa :


Kepada yang dah menyertai diucapkan jutaan TERIMA KASIH dan kepada yang tak berkesempatan, I'M SORI !!! Takpe... Len kali aku buat lagi, korang masuk la yee...

Keputusan akan aku umumkan Insyallah dalam minggu ni dan penghantaran hadiah akan dibuat kemudian... GUD LUCK semua !!!!!


Untuk Hadiah tengok sini

W'salam...

Adiossss...


5 comments:

cik_hani said...

waaaaaaaa tak sabar nak tgk pemenangnya akak =))..
mintak2 saya dapat..amin.

sahromnasrudin said...

wah!!! berdebar menanti siapakah blogger bertuah yang akan memenangi giveaway ini kan

AdiaLuze said...

cik_hani : Doa byk2 skit kay...

sahromnasrudin : NAntikan bersama2 ye!! :D

PUANSTOBERI said...

Gud luck utk diri sendiri lah.. leh?? hihikkss

AdiaLuze said...

PUANSTOBERI : Boleh jee....Tak salah pun...Huhhu

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu