Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, March 7, 2011

Aku Sedey ...

Assalammualaikum...


Sedey...Memang sedey... Napa aku sedey?? Sebab ramai sangat orang2 yang suka memandang rendah pada orang lain...


Yelaaa... Kalau ko rasa ko tu kaya, ingat2lah sikit pada orang yang tak berapa nak kaya tu.. Jangan asyik nak bermegah2 dengan reta dunia yang tak seberapa tuh...


Kalau ko rasa ko tu cantek sangat, ingat2 lah kat orang tak berapa nak comel tu..Jangan asyik nak mendabik dada di atas rupa paras yang takdenya kekal sampai bila2 pun tuh...


Kalo ko rasa ko tu hebat sangat, ingat2lah sama ngan orang yang tak berapa nak hebat tu... Jangan dok asyik bercakap besar selalu pada anugerah Tuhan yang ntah bila2 je boleh kena tarik balik tuu...


Selagi hidup ni, meh la kita sama2 ingat mengingati, hormat menghormati.. Sebab, dunia ni macam roda...Hari ni kita kat atas, tup2, tak sampai esok, kita dah ada kat bawah...Hmmmm..... 


W'salam...

Adiosss...


5 comments:

Hidayah said...

alahai..sapa yang buat dia ni?nak buat camne mmg ada org spesis camtu..yg penting kita tak macam tu

Dda Ly said...

urmm saba ye awak..saye salu rase mcm tuh..orang² yang berada di atas, selalu lupe idup ni umpama roda..saye pun duk menanti bilee waktu ekramat yang dpt bawak saye ke atas..:)

meh ke rumah..
~oh student!~
keep in touch ye..♥♥♥

AdiaLuze said...

Hidayah : Takde pe2 la dik... saje je meluah rasa.. ;D

padlie said...

Setuju sangat ngan perenggan terakhir tu..

Entry terbaru padlie: Darah... Takutnye..

AdiaLuze said...

Dda Ly : Mekasih dik...Akak pun tgh tunggu giliran nek ke ats ni...Hehee

padlie : ^___^

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu