Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, March 7, 2011

Canteeeeekkkknyeeeee (。◕‿◕。)

Assalammualaikum...

Cantiknye pesen baju selebriti2 luar ni kan.. Ni aku nak kongsi ngan korang pesen2 artis Hollywood masa anugerah Oscar 2011. JoM skodeng !!!!











Ni baru skit je ni...Canteeekkk kaaannn.... Ni harga mesti dasat2 belaka...Agaknye, kalau macam aku ni, keje setaun dua baru leh beli kot.. Tapi, takdelah aku teringin plak..Huhhuhuhu...

W'salam...

Adiosss...


5 comments:

Hidayah said...

huhuuh setahun dua ponn belum tentu lagi tau..tp baju diorg ni sponsor laa

cik nurussalwa said...

cantik.. tp seksi lah..
huhu~ bg free pun blum tentu pakai.. hihi

AdiaLuze said...

Hidayah : Ha'ah la kan... Dah femes mesti la ada org sponsor kan...Huhuhu

AkmaFaizal said...

wah santeekkk... tema princess ke tuh ek?

AdiaLuze said...

cik nurussalwa : Pakai kot...Tapi dalam bilik bila berangan sendiri2 la..Hehehe

AkmaFaizal : Hehee... entahla pekenama temanye...erk...ada tema ke? ..LoL

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu