Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, March 4, 2011

Alahai Si Batu Api...

Assalammualaikum...


Alhamdulillah...


Kenyang perut aku...Banyak tol makanan untuk pot luck kitaorang tadi... Semuanye sedap2 belaka... Korang2 semua yang berkenaan!!! TERIMA KASIH !!! Makanan korang memang terbaeeeekkkk (cecehh.. cam la diaorg baca blog aku ni..huhuhu)...


Bila perut dah kenyang ni mata pun dah mengantuk...Ishhhh...


Bagus jugak menda2 cam pot luck ni kan... Boleh lebih mengeratkan silaturrahim...Dulu masa kat tempat keja lama aku takde menda2 camni..Sebabnye, majoriti dulu pekerjanya Cina..Jadi nak buat masak2 ni rumit la skit.. Huhuhu...


Lagipun kat tempat keja lama, tak tau la kenapa, tapi kitaorang memang akrab betul... Lepas habis kerja je semua leh gi makan2..Kengkadang, bos pun join skali... Ada tu siap gi karaOke kat RedBox lagi...Seronok dan beronok2 la masa tu.. Hmmm...


Tapi, mankin banyak branch yang dibuka, mankin rapuh plak rasanye muhibbah antara kami semua.. Itulah akibatnye, kalau banyak sangat pengaruh negatif yang menyebabkan segala2 yang positif berkurangan sedikit demi sedikit... 


Manusia... Memang macamtu.. Kalau dalam satu gerombolan manusia ni takde yang bergelar 'batu api', memang tak sah ! Paling tidak pun mesti akan ada sorang yang berperanan memporak perandakan sesebuah organisasi tu...Macamana nak buat ngan orang2 yang perangai camtu ?? 


Hmmm.. Kalau asik nak pikir pasal orang2 yang macamni, nanti kita ni satu kerja pun tak jadi.. Takpe la... Biarlah kita betulkan siri sendiri dulu..Kalau tak nanti, tak pasal2 plak jadi cam ketam ajar anaknye berjalan lurus pulak kaaannn...


Gambo interprem je ni..Sesaje menggatal..Hehehe


W'salam...

Adiosss...


2 comments:

Ina said...

betul tu..tak yah la pikir pasal org sangat kan..betulkan diri sendiri dulu.

AdiaLuze said...

Ina : Betul tu sis...Diri sendiri pun tak terurus betul lagi ni kan...

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu