Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, March 7, 2011

Apa La Yang Diaorang Pikir Ye...

Assalammualaikum...

Apa perasaan korang kan kalau tengok gambar seperti di bawah ni :







Ada tak rasa nak menjerit sebab seriau.. Rasa cam rasa nak bagi warning kat diaorang ni supaya tak buat menda2 yang cam sengal je ni kaaannn...Hehehe

P/S : Gambar2 dalam entri aku hari ni diambil dari SINI...

W'salam...

Adiosss...



6 comments:

.: lalala :. said...

paling takut pict last tuh !! heee

kay_are said...

rase nak tengok ape yang jadi next ade r.. =P

Gen Fujita said...

Gambar 1: Pandai budak ni, kecik-kecik dah tau cuci jamban sendiri.
Gambar 2: Anjing yang bakal dibagi kat orang lain sebab tak reti nak jaga tuannya.
Gambar 3: "Nak wat camano cu, umah tok kat seborang sano tu, ni yolah jambatan yang ado."

lol

AdiaLuze said...

.: lalala :. : Seriau je kaaannn... Hehehe

kay_are : Kalo la ada gambo seterusnye..Akak pun nak tengok...huhu

Gen Fujita : Pandainyeeee... ^_^

deeya said...

rasa macam nak try lalu kat atas jambatang gantung tu la .. hahakz !

AdiaLuze said...

deeya : Amboii.. suka ngan menda xtreme ye...Cuba la wat bungy jumping...tp, jgn tanya katne ye..akak pun tak tau..wakakaka

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu