Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, March 8, 2011

Nak Camni Boleh Ker ? ^__^

Assalammualaikum...

Kereta zaman sekarang ni dah ada macam2 jenis kan.. Ada yang besau, ada yang kecik, ada yang panjang dan ada jugak yang gemuk...Huhuhuhu...

Ni aku nak tunjuk beberapa gambo kereta yang betul2 terhangat dipasaran.. Kalau ada jual kat Malaysia ni, mesti ramai yang nak beli...Ahaksss....










Hikhikhikhik...Comel2 belaka deh...?? Saje je pepagi ni nak bergurau senda ngan korang semua... Best kan.. Thehehehe...

P/S : Gambar2 dalam entri aku ni diambil dari SINI...

W'salam...

Adiosss...


9 comments:

ardinihumaira said...

comeynyeeee :D

sahromnasrudin said...

bile la sy dpt naik krete kebal tue huhuhuhhhhhh

AdiaLuze said...

ardinihumaira : Tomei kaann... ;D

Hawa said...

Aida, sesuai sangat yg hijo tu ngan ko..Order satu..nanti bawk akak ronda satu bandar key..

Dda Ly said...

heheh yg hello kitty pink itu comey, tp nak bawak keter camtu mcm tak sanggup la plak..:P

:)

AdiaLuze said...

sahromnasrudin : Ala...tu design je cam keta kebal tu...Dalam cam keta biasa je..Awak nak buat pun boleh...Hehehe

AdiaLuze said...

Hawa : Kalau la boleh kak...dah saya beli 10...Ahakss...

Dda Ly : Laaa... Napa la plak tak sanggup..comel per...Hehehee

b a m b a m ' s said...

cop kete ijau tuhhh!! ehhehe

AdiaLuze said...

b a m b a m ' s : Takleh,takleh... Tu akak punye...Hehehe

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu